Claude حذف دائمی حساب را در وب و اپهای iOS و Android توضیح داد

در مرکز راهنمای Claude (پیوند بیرونی، در تب جدید باز میشود) در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۵، Anthropic نوشت: «Deleting your account is permanent.»؛ یعنی حذف حساب دائمی است. Claude اعلام کرده است که پس از حذف حساب، به گفتگوها، پروژهها، اطلاعات حساب و هر اعتبار مصرف باقیمانده دسترسی نخواهید داشت و بازیابی حساب ممکن نیست.
Claude توصیه میکند اگر میخواهید دادههای خود را نگه دارید، پیش از حذف حساب در وب یا دسکتاپ آنها را export کنید. برای حذف حساب در claude.ai باید از Settings > Account گزینه «Delete account» را انتخاب کنید، و Claude for iOS و Claude for Android نیز مسیرهای جداگانهای برای «Delete account» دارند.
اگر اشتراک Pro، Max یا Ultra دارید، Claude میگوید ابتدا اشتراک را از Billing settings لغو کنید و تا پایان دوره فعلی اشتراک صبر کنید. کاربران Personal Finance نیز باید پیش از پایان پلن پولی، بانکهای خود را unlink کنند؛ راهنمای پلنها و قیمت Claude میتواند برای بررسی پلنهای پولی مرتبط باشد.
برای مدیریت یا حذف حساب Claude و آگاهی از مراحل مربوط به اشتراکهای Pro، Max و Ultra، صفحه اکانت Claude را ببینید.